Blog

Ananas – ovoce, které procestovalo svět. Čerstvý, sušený i lyofilizovaný

Ananas není jen ovoce s pichlavou slupkou a sladkou dužinou – je to globální oblíbenec s fascinující...

Kuskus napříč zeměmi: 7 jídel, která stojí za ochutnání

Nenápadný, rychlý a neuvěřitelně variabilní – kuskus si právem získává místo v moderní kuchyni. Ačko...

Jak připravit cizrnu: tipy, triky a recepty, které si zamiluješ

Oříšková chuť, jemná struktura a možnost proměnit se v cokoliv – od salátu přes polévku až po sladký...

Čokoládové brownies

Brownies v podání Annamária Bilasové jsou plné lahodné čokolády, čokoládového proteinu a navíc vláčn...

Chia semínka v hlavní roli: 6 sladkých receptů, které musíš vyzkoušet

Chia jako skvělá náhrada Chia semínka jsou pro vegany, vegetariány a lidi alergické na lepek skvělo...

Jarní úklid: 3 tipy na efektivní uspořádání bezobalových produktů

Jarní úklid je skvělou příležitostí, jak se zbavit zbytečných obalů a zavést udržitelná řešení. S be...

Piniové oříšky: 7 světových receptů, které musíš vyzkoušet

Od italského pesta přes luxusní perské rýžové pokrmy až po ikonické mexické chiles en nogada – pinio...

Kešu WW320: Co jste o nich pravděpodobně nevěděli

Kešu jsou jedny z nejoblíbenějších ořechů na světě. Mají jemnou máslovou chuť s nezaměnitelnou krémo...

Sušené vs. lyofilizované mango: Jak si správně vybrat?

Sušené vs. lyofilizované ovoce – věčné dilema! Na první pohled podobné, ale ve skutečnosti úplně jin...

Self-saucing caramel pudding

Self-saucing pudding je typ pudinku, který při pečení vytvoří svoji vlastní omáčku. Jedná se o ...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz