BIO Těstoviny fusilli semolinové GIROLOMONI 500g
Kód: 2781Související produkty
Detailní popis produktu
Semolinové fusilli značky GIROLOMONI jsou vyrobeny z tvrdozrnné pšeničné mouky v BIO kvalitě. Mají všestranné využití v italské kuchyni. Díky svému spirálovitému tvaru se kamarádí s omáčkami.
Fusilli se výborně hodí k smetanovým nebo sýrovým omáčkám. Můžeš si je připravit i na studeno jako těstovinový salát.
Co jsou semolinové těstoviny?
- jsou vyrobeny z pšeničné krupice (semoliny)
- nemají tendenci rozvařit se
- mají vysokou nutriční hodnotu
- výborně chutnají s olivovým olejem
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota: 1518 kJ / 358 kcal, Tuky: 1,6g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4g, Sacharidy: 73,2g, z toho cukry: 3,0g, Vláknina: 3,4g, Bílkoviny: 11g, Sůl: 0,01g
- Složení: tvrdozrnné pšeničná krupice - produkt z kontrolovaného ekologického zemědělství
- Skladování: v suchu při teplotě do 25 stupňů a relativní vlhkosti do 70%
- Balení: 500g
- Země původu: Itálie
TIP: Objev nutivácke sušená rajčata jako doplněk k těstovinám.
„Tajemství lahodných těstovin se ukrývá v jednoduchosti a kvalitě surovin.”
Italská značka těstovin Girolomoni si zakládá na lásce k jídlu a planetě. Produkty jsou vyrobeny z organických surovin s ohledem na přírodu. Za úspěchem značky stojí lokální a autentické suroviny pocházející ze sluncem zalitých strání italského venkova.
E-shop Nutiva přináší kvalitní trvanlivé potraviny pro všechny se zájmem o zdravou výživu. Naše produkty nejprve osobně testujeme a ochutnáváme. Až potom putují do prodeje. Nutivácke produkty jsou BIO, vegan, bez zbytečných barviv a éček. Jsme i bez obalu, protože nám záleží na naší planetě.
Alergeny vyznačeny podtržením. Výrobek může obsahovat lepek, sezam, jiné ořechy a sóju.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vaření & pečení |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Výrobek je: | bez konzervantů, BIO, vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.