Brownies v podání Annamária Bilasové jsou plné lahodné čokolády, čokoládového proteinu a navíc vláčné. Pokud tě omrzely tradiční koláče, můžeš si je klidně připravit i na blížící se Velikonoce.
Ingredience:
- 400g hladké špaldové mouky nebo mandlové mouky
- 40g čokoládového proteinu
- 100g čokolády
- 1 čl. kokosového oleje
- 2 čl. PDP
- 1 čl. sody
- 80 -100 g xylitolu nebo erythritolu
- 400-450 ml mandlového/ovesného mléka
Na vrch: kešu máslo, velikonoční čokoládová vajíčka nebo velikonoční Penguin Fruits mix
Postup:
Troubu předehřejeme na 180 stupňů a čtvercový plech vyložíme pečícím papírem.
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu s kokosovým olejem.
K rozpuštěné čokoládě přidáme mouku, protein, PDP, sodu, xylitol a mléko.
Dobře promícháme, uhladíme a nalijeme na plech.
Pečeme 40-45 minut.
Po upečení můžeme polit kešu máslem a ozdobit velikonočními vajíčky nebo Penguin Fruits mixem.
Dobrou chuť :)