Budeš potřebovat:
- 2 zralé banány nebo 1 banán + 1 jablko
- 200 g ovesných vloček
- 2 PL strouhaného kokosu
- 200 ml rostlinného mléka
- 4 PL ořechového másla
- 1 ČL skořice
- 2 PL agavového sirupu
- hrst sušeného ovoce a ořechů (volitelné)
- čokoládu na obalení
- lyofilizované jahody na ozdobu
Postup:
- Troubu si vyhřejeme na 175 st. C.
- Banány rozmačkáme (jablko nastrouháme).
- Všechny suroviny smícháme spolu a vylijeme do formy vystlané pečícím papírem (malá forma cca 30×20 cm).
- Pečeme 15-20 min. při 175 st.C.
- Necháme vychladnout, nakrájíme.
- Obalíme v roztopené čokoládě smíchané se lžící oleje a ozdobíme lyofilizovaným ovocem.
V chladničce vydrží cca 5 dní. Dobrou chuť!
Recept připravila foodblogerka Ela Krídlová 💚