Pšenovo-švestková zapékaná kaše

🍂 Tip na výživnou podzimní snídani: Jídelní-švestková zapékaná kaše. Recept připravila šikovná Annamária Bilasová.

📝 Ingredience:


Na vrch: rozpuštěná hořká čokoláda, skořice

 

🥣 Postup:

  1. Zapékací misku vymažeme kokosovým olejem a troubu předehřejeme na 190 stupňů.
  2. Švestky omyjeme, překrojíme na polovinu a odpeckujeme.
  3. Do misky dáme jáhly, protein, PDP, chia, skořici, zalijeme mlékem, trochou vody a dobře promícháme. Na vrch poklademe švestky.
  4. Pečeme cca 55-60 minut.
  5. Po upečení můžeme polit rozpuštěnou čokoládou a posypat skořicí.


A voilá. Chutná snídaně nebo odpolední svačina jsou na světě.

Dobrou chuť 😋

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz