Sleva -15% na kategorii DNY PISTÁCIE💚s kódem: PISTACIA15💚

Self-saucing caramel pudding

Self-saucing pudding je typ pudinku, který při pečení vytvoří svoji vlastní omáčku. Jedná se o dezert, který má dvě vrstvy – jednu hustou, pudinkovou vrstvu na vrchu a druhou tekutou, sladkou omáčku, která se vytvoří během pečení. 
 
Máme pro tebe recept na jeden, který si zamiluješ 🍮✨   Zkombinovali jsme ovesné vločky, arašídovou mouku a rostlinné ingredience do jednoho skvělého a hlavně zdravého pudinku.  A co je na něm nejlepší? Dá se připravit v různých variacích – s čokoládou, ovocem, jogurtem nebo oříškovým máslem.
 
Ingredience (4 porce):
 
 
Postup: 
 
1. Plech vymažeme olejem a vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. 
2. Datle zalijeme vařící vodou a necháme změknout. 
3. Vločky rozmixujeme na mouky a smícháme se zbylými suchými ingrediencemi. 
4. Přidáme mokré ingredience a dobře promícháme. 
5. Vodu z datlí slijeme a datle rozmačkáme vidličkou. Přidáme do těsta a opět promícháme. 
6. Těsto dáme na plech a vrch polijeme trochou vroucí vody. 
7. Pečeme 30-35 minut. 
8. Podáváme s jogurtem, čerstvým ovocem nebo ořechovým máslem.
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz